Spec Ops

2010.01.06. 21:55

Sziasztok!!!

Mint, ahogy már írtam róla a bemutatkozásomban a Spec Ops névre hallgató játékmód az én fennhatóságom alá került! Így hát kezdjük is el!

Van egy aranyszabály, ami mindenre kihat, méghozzá: egy katonánál mindig jobb a két (vagy több) katona! Hát ezzel most valami olyasmit akartam mondani, hogy ha tehetitek, akkor ne egyedül Spec Ops-ozzatok, mert ha többen vagytok, akkor úgy élvezetesebb és persze könnyebb is!

Hát csapjunk a lovak közé!

Alfa

1. mission: The Pit

A tipikus kiképzés (öhm öhm… bizony, már megint)! Nincs is más dolgunk, mint, hogy végig megyünk ugyanazon a kiképzőpályán, amin a játék elején már végig mentünk! Érdemes a kemény tűzerő érdekében egy géppuskát, és a gyors tüzelés érdekében egy pisztolyt felvennünk. Az egészben csak az a lényeg, hogy a szegény papír lakosokat ne lőjük le csak a papír terroristákat! E mellet érdemes nem nagyon tölteni, hanem inkább fegyvert váltani! Mert, díjazza ám a játék egy-két plusz csillaggal!

2. mission: Sniper Fi

 Mint, ahogy a misszió nevéből is következtethetünk rá, ez egy szemfüles kis snájperkedős pálya, ahol egy háztetőt kell megvédeni. Az ellenség úgynevezett ”hordában” támad és ahhoz, hogy egy ilyen hordát likvidáljunk meghatározott számú ellenséget kell, hogy lelőjünk. Ebben segítségünkre van a képernyő jobb felső sarkában található számláló, amely megmutatja, hogy még hány ellenséggel kell végeznünk. Ám részesülünk abban a szerencsében is, hogy a 2. rohamtól kezdve már járművek is jönnek. Fontos úgy elkezdeni a missziót, hogy a tetőre vezető két lépcső elé leszúrunk jó pár taposóaknát, ezzel bevédve magunkat. A mesterlövészpuska mellé érdemes felvenni a heartbeat szenzoros gépfegyvert, így ha túl közel jönnének tudni fogjuk hol vannak. Ellensúlyozva a járművek erejét a második rohamtól kezdve használhatjuk Predator Missile nevű rakétafegyvert, amivel már könnyen végezhetünk a járművekkel. Viszont bánjunk okosan új csodafegyverünkkel és inkább a csapatszállítókat és a tömegeket lőjük vele, mintsem a kósza katonákat. Így egyszerre több ellenséges katonát is likvidálhatunk és könnyedszerrel végezhetünk a küldetéssel!  

A bejegyzés trackback címe:

https://codmw2tactics.blog.hu/api/trackback/id/tr441652776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása